În timp ce ceremonia de nuntă este atât de specială, recepția este probabil cea mai așteptată de toți oaspeții dvs. Cele mai bune idei distractive și unice fac ca oaspeții să zâmbească și să vorbească despre asta mult timp după ultimul dans. Începeți să vă planificați petrecerea! 

Plasați oaspeții cu persoane pe care le cunosc și cu care se vor simții bine împreună pe tot parcursul evenimentului.  În altă ordine de idei, o organizare bine gândită duce la o conversație extraordinară, și la o petrecere de mare dans, toate realizând o noapte de neuitat atât pentru miri cât și pentru invitați. 

Pentru a păstra copiii fericiți pe tot parcursul nopții gândiți-vă la o zona proprie desemnată. Într-o cameră separată, asigurați-vă că urmăresc filme, desene, jocuri, sau o petrecere de dans pentru copii, toate acestea cu ajutorul unor unei echipe de entertainment dedicată copiilor. Puteți, de asemenea, să creați câteva mese însoțite de cărți de colorat, creioane, jocuri și jucării.

Toți ochii vor fi ațintiți pe voi în timpul primului vostru dans și este ocazia perfectă să le faceți o surpriză placută oaspeților. Începeți cu un dans romantic, apoi schimbați brusc într-un dans energic.  

Petrecerea se va desfășura în jurul vostru, iar atâta timp cât voi sunteți pe ringul de dans, și invitații vor fi alaturi iar seara va fi mult mai frumoasă. Indiferent dacă ați angajat o trupă sau un Dj, dacă doriți să păstrați oaspeții pe ringul de dans, planificați o listă de redare care să vă mulțumească majoritatea invitaților. S-ar putea să vă placă rock-ul, dar acum nu este cazul pentru a arăta gustul în muzică. Trebuie să vă gandiți și la invitați și să încercați să aveți un playlist cu genuri muzicale variate, pentru ca toată lumea care vă este martoră într-o zi atât de specială vouă, să se simtă bine. 

Pentru ședința foto, este bine să ascultați de sfaturile fotografului, pentru că el ar trebui să știe ce și cât trebuie corectat ceva, însă cel mai important este să va simțiți în largul vostru, să fiți degajați. La o ședință foto poți lua cât domnișoare de onoare și cavaleri, astfel ședința va fi mai distractivă, sau puteți opta pentru o ședință foto mai intimă, în care să fiți doar voi doi. 

Sper să vă fie utile aceste sfaturi, dobândite în urma experienței de fotograf, și nu uitați să vă bucurați din plin de fiecare moment din această zi a voastră, o zi unică și specială.